Život

Četvrtak, 30.11.2023.

12:05

Oglasio se kralj Čarls III nakon optužbi da su Kejt Midlton i on rasisti

Valika prašina podigla se nakon što je Pirs Morgan imenovako Kralja Čarlsa i Kejt Midlton da su komentarisali o boji kože sina princa Harija i Megan Markl, a nakon toga se oglasio upravo britanski kralj.

Izvor: B92

Oglasio se kralj Čarls III nakon optužbi da su Kejt Midlton i on rasisti
Foto:EPA/ OLIVIER HOSLET

Stručnjaci za britansku kraljevsku porodicu tvrdili su da je dvor sigurno besan zbog skandala, te da je ljutnja neminovna nakon što je Moragan sinoć obelodanio dva imena kraljske porodice i doveo ih u direktnu vezu sa rasizmom.

Kralj Čarls, sleteo je u Dubai gde će održati uvodni govor na konferenciji o klimatskim promenama COP28.

Kada ga je nigerijski predsednik Bola Ahmed Tinubu upitao kako je, monarh je odgovorio:

"Jako sam dobro, otprilike tako", rekao je Čarls III

Podsetimo, holandska verzija knjige Omida Skobija "Endgame" o britanskoj kraljevskoj porodici povučena je iz prodaje nakon što je navodno slučajno otkrila kako je kraljevska porodica komentarisala boju kože Harija i Meganovog sina Arčija, a bi sinoć Pirs Morgan je rešio da prekine ćutnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: