Život

Četvrtak, 30.11.2023.

11:31

Anđelina Džoli prvi put u javnosti nakon skandala sa Bredom Pitom: Jedan potez rekao sve

Anđelia Džoli se pojavila prvi put nakon skandala sa Bredom Pitom, kada je njihov usvojeni sin Paks vređao oca na Instagramu.

Izvor: B92

Anđelina Džoli prvi put u javnosti nakon skandala sa Bredom Pitom: Jedan potez rekao sve
Foto: Profimedia

Bivši holivuski par nižu skandal za skandalom, a pored toga što je njihov sin Paks napisao za Breda da im je uništio život, ćerka Zahara je nedavno otkrila da se odrekla Pitovog prezimena.

Sada je Anđelina primećena u malom italijanskom gradu sa širokim osmehom na licu, a mnogi se pitaju da li to ima veze sa Bredom.

Bio bi naivno predpostaviti da njih dvoje ne obraćaju pažnju šta druga strana radi, budući da to direktno utiče na njih nakon veliki skandala.
Foto: Profimedia
Podsetimo, prijatelji Breda Pita rekli su da Anđelina pravi jaz između dece i bivšeg muža.

"Objava Instagrama je tužna i frustrirajuća jer ne poboljšava situaciju. Čak i pored onoga što je rečeno o njemu, Bred uvek poštuje svoju decu. Nikada se neće negativno izjasniti o njima i skoro nikada neće nije javno govoriti o njima. Nema bilo kakve sumnje da bi im on uzvratio", poručili su glumčevi prijatelji dok je drugi izvor dodao: "Među njihovim prijateljima postoji osećaj da je objava savršen primer otuđenja dece od roditelja, mislim ovo je udžbenička demonstracija toga. Bredov tim misli da Anđelina igra takve igre godinama, ali ne žele da budu uvučenu u takvu borbu sa njom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: