Život

Četvrtak, 30.11.2023.

10:47

Dženifer Aniston podržala fondaciju Metjua Perija: "Priključite se" FOTO

Dženifer Aniston je podržala Fondaciju Metju Peri na svom nalogu na Instagramu i pozvala druge da joj se priključe.

Izvor: Avaz.ba

Dženifer Aniston podržala fondaciju Metjua Perija:
Foto: Shutterstock/Featureflash Photo Agency

– Pozivam vas da se pridružite meni i Metijevoj porodici u prikupljanju sredstava za njegovu fondaciju koja ima za cilj da pomogne zavisnicima da se oporave. On bi bio zahvalan na ovakvoj ljubavi. Zavisnost je suviše jaka da bi se neko mogao sam nositi. Ali, zajedno, dan po dan, možemo da je pobedimo - napisala je glumica.

Inače, pre svoje prerane smrti, zvezda Prijatelja, koja se decenijama borila sa zavisnošću od alkohola i droga, planirala je da osnuje fondaciju za podršku onima koji pate od zloupotrebe supstanci. Nakon što je Metju preminuo, njegova porodica je odlučila da ostvari ovaj cilj u njegovu čast.

Fondacija Metju Peri je pokrenuta 3. novembra sa ciljem da identifikuje zavisnost kao bolest, da se pozabavi stigmama koje sprečavaju pojedince da traže i dobiju negu i zalažu se za bolji i pravedniji tretman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: