Život

Utorak, 28.11.2023.

14:37

Šeik za kućne ljubimce ima divlje životinje: Čuva zmije, medvede, a tigrovima gura ruke u čeljust

Šeik Humaid Abdula Albukaiš iz Dubaija je stekao veliku popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući svojim neobičnim ljubimcima.

Izvor: klix.ba

Default images

Naime, Humaid kao kućne ljubimce drži tigrove, lavove, geparde, zmije, vukove, pa čak i medvede.

Skoro svaki dan na svom Instagram profilu, gde ga prati više od četiri miliona ljudi, Humaid objavljuje fotografije i video snimke svojih egzotičnih ljubimaca.
Ovaj milioner bez imalo straha gura ruke u usta svojim ljubimcima, igra se sa njima, „tuče se“, vozi ih skupim automobilima i jahtama.
Mnogi ga u komentarima kritikuju zbog neobičnog hobija i pišu mu da njegove životinje zaslužuju život u divljini, ali Humaid se ne osvrće na negativne komentare.

S obzirom na to da je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nezakonito držati velike mačke kao kućne ljubimce, nije poznato kako Humaid ima toliko divljih životinja koje bez problema objavljuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: