Život

Utorak, 28.11.2023.

09:31

Ove zvezde su najviše zaradile na OnlyFans-u: Čak do 48 miliona dolara za samo godinu dana FOTO

Od Bele Torne i Kardi Bi, do Kejti Prajs i Dri De Mateo iz serije Soprano, mnogo je zvezda na OnlyFans-u, erotskoj platformi koja je osnovana 2016. godine. Ali ko je ove godine zaradio najviše? Možda ćete biti iznenađeni onim što je LELO-ov izveštaj otkrio.

Izvor: index.hr

Ove zvezde su najviše zaradile na OnlyFans-u: Čak do 48 miliona dolara za samo godinu dana FOTO
Foto: Profimedia

Bivša devojka Kaniea Vesta, Amber Rouz trenutno je na petom mestu i zaradila je impresivnih 26 miliona dolara do sada na platformi (gde naplaćuje 5 dolara mesečno).

Bivša Diznijeva zvezda Torn zaradila je 32 miliona dolara.
Na trećem mestu je Blek Čina koja je, nakon što je naplaćivala 19,99 dolara mesečno za gledanje sadržaja, zaradila 35 miliona dolara - ali je deaktivirala svoj nalog u martu.

Na drugom mestu je reperka Kardi Bi, koja je nedavno zaradila dodatnih 10 miliona dolara, čime je njena ukupna zarada dostigla neverovatnih 45 miliona dolara.
Igi Azalea je "prešišala" sve ostale i tako se našla na prvom mestu. Australijska reperka Igi Azalea inače već dve godine nije objavila nove pesme.

Reperka je do sada zaradila 48 miliona dolara na OnlyFans-u, a ona je to uradila za manje od godinu dana otkako je otvorila nalog. Ova 33-godišnjakinja se pridružila platformi tek u januaru, dok je, na primer, Kardi Bi na OnlyFans-u od 2020. godine.

Govoreći o tome kada se pridružila OnlyFans-u ranije ove godine, Igi (pravo ime Ametist Amelija Keli) je rekla da nije znala da može biti tako kreativna na platformi.

„Priznajem, nikad nisam znala da je OnlyFans mesto gde mogu da budem kreativna, tako da nisam očekivala da ću raditi sa njima na svom najvećem projektu do sada“, rekla je ona za Varieti.

„Kada sam dublje ušla u to šta znači imati OnlyFans, shvatila sam da je to savršena platforma za pokretanje multimedijalnog koncepta“, dodala je ona.
Druge poznate ličnosti na vrhu liste najveće zarade putem OnlyFans-a su Tiga, Kris Brovn i Austin Mahone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: