Vesti -

Može li bizarnije: Udala se za krpenu lutku, a sada objavila da čeka drugo dete VIDEO

Mejrivon Roka Morajes je privukla pažnju prošle godine nakon što je objavila da se "udala" za lutku muškarca i da su dobili "sina" Marćelina

Izvor: klix.ba
Podeli

Sada tvrdi da čekaju drugo dete.

Ispričala je da će u decembru roditi ćerku i da će se zvati Marsela. Nedavno je organizovala zabavu otkrivanja pola deteta te je pozvala 40 gostiju.

"Želela sam dečaka zato što sam čula da mi treba mnogo više novca i truda za odgajanje devojčice. No, ova beba će i dalje biti dobrodošla i voljena", kazala je za Daily Mail.

Dodala je da je njen suprug Marselo jako srećan zato što je hteo devojčicu. Očekivano, njene profile na društvenim mrežama su preplavili komentari.

"Mislim da je vreme da posetiš psihijatra", "Zašto niko ne pomogne ovoj ženi?", "Šta radi njena porodica? Preduzmite nešto", neki su od njih.

Mejrivon se prethodno požalila majci kako se oseća usamljeno jer nema partnera. Iz tog razloga je njena majka odlučila da joj pokloni Marsela.

"Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Napokon sam dobila muškarca sa kojim mogu ići na časove plesa. Moj život je dobio smisao", izjavila je ona u razgovoru za magazin Need To Know.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu