Život

Ponedeljak, 27.11.2023.

18:29

Može li bizarnije: Udala se za krpenu lutku, a sada objavila da čeka drugo dete VIDEO

Mejrivon Roka Morajes je privukla pažnju prošle godine nakon što je objavila da se "udala" za lutku muškarca i da su dobili "sina" Marćelina

Izvor: klix.ba

Default images

Sada tvrdi da čekaju drugo dete.

Ispričala je da će u decembru roditi ćerku i da će se zvati Marsela. Nedavno je organizovala zabavu otkrivanja pola deteta te je pozvala 40 gostiju.

"Želela sam dečaka zato što sam čula da mi treba mnogo više novca i truda za odgajanje devojčice. No, ova beba će i dalje biti dobrodošla i voljena", kazala je za Daily Mail.

Dodala je da je njen suprug Marselo jako srećan zato što je hteo devojčicu. Očekivano, njene profile na društvenim mrežama su preplavili komentari.

"Mislim da je vreme da posetiš psihijatra", "Zašto niko ne pomogne ovoj ženi?", "Šta radi njena porodica? Preduzmite nešto", neki su od njih.

Mejrivon se prethodno požalila majci kako se oseća usamljeno jer nema partnera. Iz tog razloga je njena majka odlučila da joj pokloni Marsela.

"Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Napokon sam dobila muškarca sa kojim mogu ići na časove plesa. Moj život je dobio smisao", izjavila je ona u razgovoru za magazin Need To Know.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: