Život

Ponedeljak, 27.11.2023.

12:33

Selmi Bajrami može biti zabranjen ulazak u Srbiju

Selma Bajrami podigla je veliku prašinu nakon što je na jednom nastupu pokazala dvoglavog orla uz pesmu "Valle Kosovare", a sada se govori i o potencijalnoj zabrani ulaska u Srbiju ovoj pevačici.

Izvor: B92, Informer

Selmi Bajrami može biti zabranjen ulazak u Srbiju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je nakon dešavanja tokom vikenda upitan postoje li osnove za zabranu ulaska u Srbiju pevačici Selmi Bajrami.

"Mislim da ima razloga za to, kao i za još neke, ali to je nadležnost Ministarstva unutrašnjih poslova i bezbednosnih službi", kazao je Dačić za Informer. Podsetimo, nakon osude na društvenim mrežama zbog spornog ponašanja na nastupu, Selma Bajrami je na svom Instagramu okačila snimak toga kako peva pesmu Lepe Brene "Jugoslovenka", a svima onima koji su na društvenim mrežama pisali da bi joj trebalo zabraniti ulazak u Srbiju poslala je poljubac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: