Vesti -

Megan i Hari planiraju da se presele u Los Anđeles

Megan Markl i princ Hari spremni su da žive bliže sjaju i glamuru Holivuda. Izvori stranih medija kažu da će se oni preseliti u Los Anđeles.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kako izvori otkrivaju za TMZ, Megan i Hari su navodno razgovarali o preseljenju u L.A. nakon što su odlučili da više ne traže dom u Malibuu.

Rečeno je i da se Megan i Hari interesuju za različite kvartove Los Anđelesa, iako još nisu obišli nijednu kuću, osim parcele od 8 miliona dolara u Malibuu od koje su odustali još u septembru.

Megan i Hari žive uz obalu u Montesitu, a preseljenje u LA ima smisla. Oni su prisustvovali mnogim holivudskim događajima, i iako je Malibu mnogo bliži od Montesita, čini im se da su i dalje predaleko.

Nakon što je TMZ objavio priču o Megan i Hariju koji su obilazili imanje pored autoputa Pacifičke obale, otkriveno je da je to imanje postalo magnet za paparace i generalno medije, što im je stvorilo zabrinutost za sopstvenu bezbednost i na kraju ih odvratilo od kupovine.

Inače, Megan i Hari su nekoliko nedelja tokom 2020. godine živeli u Beverli Ridž Estates, a Hari je vreme provedeno tamo opisao kao "blaženstvo", jer niko nije znao gde su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu