Život

Četvrtak, 28.09.2023.

08:41

Šer optužuju da je organizovala otmicu sina FOTO

Slavnu pevačicu optužuju da je organizovala otmicu svog sina Elajdže kog je dobila sa pokojnim suprugom Gregom Almanom.

Izvor: Žena.Blic.rs

Šer optužuju da je organizovala otmicu sina FOTO
Foto: Tinseltown/Shutterstock

Sin čuvene Šer, Elajdža Blu Alman, podneo je 2021. papire za razvod od Marije King 2021. Međutim, u novembru 2022. par se navodno pomirio, i tokom tog kratkog perioda od 12 dana, četvorica muškaraca upala je u njihovu hotelsku sobu u Njujorku i otela Almana na dan godišnice njihovog braka, 30. novembra.

"Ne znam da li je moj muž dobro i gde se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega", napisala je bivša snaja King u izjavi potpisanoj četvrtog decembra 2022. Iako sudska dokumenta datiraju iz to meseca, javnost je za njih saznala ove nedelje.

"Jedan od četvorice muškaraca koji su ga oteli rekao mi je da ih je unajmila njegova majka, u avgustu 2022. rečeno mi je da se ne smem da razgovaram sa Almanom koji je trenutno u ustanovi za lečenje, čiju adresu ne znam. Rečeno mi je i da on nema pristup svom telefonu", dodala je King.
U Almanovom odsustvu King je morala da napusti kuću gde su živeli, a koja pripada Šer, piše "Entertainment Tonight".

"Uradila sam to i bila sam sigurna da ću dobijati alimentaciju na vreme i da ću moći da sebi obezbedim stan. Nije mi bilo dozvoljeno da uzmem sve svoje stvari iz našeg doma niti mi je data prilika da popišem našu imovinu", rekla je King.

Sin slavne Šer ranije je pričao o zavisnosti od narkotika, sa čime se borio godinama. Nakon navodne otmice boravio je u Chateau Marmont pod budnim okom kućepazitelja kog je unajmila njegova majka. Ranije ovog meseca osoblje hotela našlo ga je onesvešćenog na pločnicu, blizu ulaza. Policija ga je nekoliko dana kasnije odvela u rehabilitacioni centar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: