Život

Petak, 22.09.2023.

14:19

Lajza Mineli penzionerske dane provodi usamljena, u kolicima: "Nada se bar još jednom nastupu"

Postoji mala šansa da je ponovo ugledamo na sceni

Izvor: B92

Lajza Mineli penzionerske dane provodi usamljena, u kolicima:
Foto: Profimedia

Glumica, pevačica i oskarovka Lajza Mineli svoje penzionerske dane provodi nažalost u invalidskim kolicima... Ona je uglavnom kod kuće, daleko od reflektora i očiju javnosti, međutim, ipak postoji mala šansa da je ponovo ugledamo na sceni.

"Lajza više gotovo ne izlazi iz kuće. Okružena je svojim psima, omiljenim filmovima i uspomenama", rekao je neimenovani izvor, prenose svetski mediji.

"Pevačica je konačno odvojila vreme da se fokusira na sebe", dodao je.

Međutim kako su njen život uvek činila svetla reflektora i umetnost, ona ne odustaje od ideje da se još jednom pojavi na sceni.

"Ona planira da se još jednom vrati na scenu i da se time oprosti. Ona je potpuno odlučna u toj nameri čak iako bi to značilo da će na scenu izaći u invalidskim kolicima", prenose svetski mediji.

Ove navode medija potvrdio je i predstavnik za medije Lajze Minele, koji je rekao da se ona "veoma raduje novom nastupu“.
Foto: Profimedia
S druge strane, bliski prijatelji Lajze rekli su da je slavna zvezda pod dvadesetčetvoročasovnom medicinskom negom.

"Ona ponekad ne zna s kim razgovara i teško joj je da se fokusira", prenose mediji neke od navodnih izjava njenih prijatelja.

Poslednji put Mineli se pojavila u javnosti u septembru 2022. godine na jednoj večeri. Naime, prošle godine je bila prezenter na dodeli Oskara kada je na scenu izašla zajedno sa Lejdi Gagom u invalidskim kolicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: