Mladić koji je poginuo u podmornici imao samo jednu želju: "Rekao je da će to uraditi kod Titanika"

Svet je i dalje u šoku nakon što je petoro ljudi nastradalo u podmornici Titan.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2023.

08:37

Mladić koji je poginuo u podmornici imao samo jednu želju:
Foto: Profimedia

Svi su pomno pratili dešavanja vezana za podmornicu koja je želela da stigne do Titanika. Među nastradalima su i otac i sin, a majka poginulog mladića je otkrila kako je došlo do toga da njih dvojica krenu na ovu ekspediciju.

Njen sin se prijavio za obaranje Ginisovog rekorda i sa sobom je poneo Rubikovu kocku, dok je otac trebalo sve to da snimi.

"Nisam uopšte shvatala u tom trenutku šta bi to moglo značiti. Sve je samo otišlo nizbrdo", rekla je majka. Ona je dodala i kako je njihova porodica i ranije planirala ovaj put, ali je sve bilo odloženo zbog pandemije, a kako je rekla, on nikada nije išao bez Rubikove kocke, mogao je da je složi za čak 12 sekundi.

"Rekao je, rešiću Rubikovu kocku 3.700 metara pod morem, kod Titanika", rekla je majka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: