Skandalozno: Prisila Prisli poništava testament Lise Mari

Liaa Mari preminula je 12. januara ove godine, a pre smrti je navodno promenila testament iz kojeg je uklonila majku i bivšeg menadžera.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

19:19

Skandalozno: Prisila Prisli poništava testament Lise Mari
Foto: DFree/Shutterstock

Elvisova udovica Prisila Prisli podnela je zahtev za poništenje testamenta svoje ćerke, Lise Mari, navodi Page Six.

Dokumente je podnela Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, a u njima je osporila "autentičnost i valjanost" testamenta preminule kćeri. Lisa Mari je 2016. godine promenila testament i izbacila majku sa mesta naslednika.

Page Six dobio je na uvid dokumenta u kojima je Prisila zatražila utvrđivanje valjanosti testamenta, u kojem stoji da će u slučaju smrti Lise Mari, svu imovinu dobiti njena najstarija ćerka Rajli Kio i njen pokojni sin Bendžamin Kio.

Lisa je iz testamentan uklonila i svog bivšeg poslovnog menadžera, Barija Sigela. Kako tvrdi Prisila, ona i Sigel su bili prvi imenovani naslednici u testamentu iz 1993. godine. Ali, na kraju je Rajli ostala jedini naslednik, nakon što je njen brat tragično preminuo 2020. godine.

Prisila je u dokumentima takođe navela kako potpis na novom testamentu ne izgleda kao uobičajeni potpis Lise Mari, a tvrdi i kako je ime Lise Mari napisano pogrešno. Isto tako, navodno testament nikada nije bio overena kod javnog beležnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: