Život

Petak, 16.12.2022.

09:20

Nejmar zbog Hrvatice zaboravio na poraz: "Nejmar je izvanredan ..."

Najlepša fudbalerka sveta i najpopularnija hrvatska igračica Ana Marija Marković privukla je pažnju Nejmara, koji je njenu fotografiju na Instagramu lajkovao.

Izvor: index.hr

Nejmar zbog Hrvatice zaboravio na poraz:
Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Naime, Markovićeva je objavila fotografiju uz poruku podrške Vatrenima posle poraza od Argentine, a za samo jedan dan fotografija je prikupila skoro pola miliona lajkova.

Među navijačima je bio i Nejmar, koji je, čini se, zbog Ane Marije odlučio da nakratko preboli poraz od Hrvatske u četvrtfinalu.

"Nejmar nastavlja s radom u Hrvatskoj", našalio se jedan komentator.

"Bio je brz u lajkovanju", primetio je drugi.
"U kontaktu smo"

Inače, Markovićeva je rođena u Cirihu 1999. godine, a pretprošle godine je upala u prvi tim Grashopera. Odmah na svom debiju, od prvog minuta, postigla je četiri gola u meču Kupa Švajcarske. Uspešna je i u reprezentaciji Hrvatske, pa je prošle godine postigla gol u šestom minutu u kvalifikacionom meču za odlazak na Svetsko prvenstvo u Puli.

Ana Marija, koja inače živi i radi u Švajcarskoj, u više navrata je zvanično proglašavana za najlepšu fudbalerku sveta, a nedavno je probila brojku od milion i po pratilaca na Instagramu.

Ranije su je povezivali sa Nejmarom, a Ana Marija je svojevremeno otkrila da se povremeno čuje s njim.

"Nejmar je izvanredan fudbaler. Nadam se da ću uspeti da ga ubedim da podrži ženski fudbal i da će moći da uradi svoj deo van terena kako bi popularizovao ženski fudbal", rekla je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: