Vesti -

Navijači u Kataru zgroženi cenama hrane: "Dajem novac za splačine" FOTO

Navijačima u Kataru nije svejedno jer koliko energije je potrebno za bodrenje reprezentacija na Svetskom prvenstvu, toliko je oni nemaju jer, kako kažu, nema odgovorajuće hrane koja bi ih okrepila.

Milana PetkovićIzvor: B92
Podeli
Foto: ilustracija Profimedia
Foto: ilustracija Profimedia

Na Tviteru su počeli iz dana u dan da kače šta se jede u fan zoni i nije im svejedno jer lošu hranu papreno plate, u rangu sa nečim kvalitetnim, čega nažalost nema.

"Dao sam 25 funti za burger i pivo, a pogledajte ovaj burger", piše šokiran Tviteraš uz fotografiju koja prikazuje razlog njegove žalbe.

"Ovaj burger je uvreda, shvatam da to nije deo njihove nacionalne kuhinje, ali ipak dolaze navijači iz celog sveta i ostavljaju velike količine novca u Kataru, da li im je ovo hvala?", "Nije jeftino, ali je zato loše", "Platili da se vrate mršaviji", nižu se komentari.

Možda je burger za kuvare u Kataru prevelik zalogaj, ali kako kažu navijači, ne umeju da naprave ni najobičniju salatu.

"Grčku salatu sam platio više od 10 dolara, evo šta sam dobio. To je otprilike 3 dolara po listu salate", žali se jedan navijač.

"Užasno, deleko im je Grčka, nisu upoznati sa ovim zahtevnim jelom", "Ovako ja seckam kad sam pregladan, pa bih samo nešto da ubacim u usta, šta god", "Bitno da su im ljudi iz celog sveta došli, šta će jesti, to je već manje bitno", komentarišu ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu