Vesti -

Oglasila se Severinina advokatica: "O svemu postoje dokazi"

Nakon što je Marijana Popović u medijima iznela niz optužbi na račun svoje slavne sestre Severine Vučković, stigao je odgovor Severinine advokatice Jasminke Biloš.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prenosimo ga u celosti.

"Izjave Marijane Popović poslate medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije videla nikad u životu, iznenada je, pre gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu zaštitu Podružnica Maksimir i insistirao na postupanju po njenim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje sopstvene kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu zaštitu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno proverio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu zaštitu Split.

Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja.

Prema činjenicama s kojima raspolažemo, Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala je, nanela joj je fizičke povrede, uništila mobilni telefon i pokidala ogrlice s vrata.

Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima, bacala se i samopovređivala te insistirala da dođe Hitna i da policija primi njenu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe.

Jasminka Biloš, advokatica Severine Vučković".

Spomenuta kći Marijane Popović je Mia Popović koja se često druži sa Severinom, a zajedno i putuju po svetu.

Podsetimo, u domu Severinine majke došlo je do fizičkog sukoba, i to u kasnim noćnim satima. Severina je fotografirala svoje povrede, a njena sestra je nakon incidenta zatražila lekarsku pomoć. Potom je dala izjavu za tamošnje medije i sestru nazvala – narkomankom, piše Dnevno.hr

Zagrebačka policija juče je privela pevačicu Severinu Vučkovićoko podneva u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaju hrvatski mediji, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu