Vesti -

Oglasio se Riki Martin pošto je dobio sudsku zabranu prilaska bivšem dečku: "Lažljivac"

Protiv poznatog pevača Rikija Martina (50) podneta je tužba za porodično nasilje i dobio je zabranu prilaska bivšem partneru u Portoriku, a nakon što je sud ovu vest saopštio, oglasio se i pevač.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Riki je na svom Tviter nalogu negirao optužbe koje su dovele do toga da mu je izrečena zabrana prilaska bivšem prijatelju i partneru, ali ljubavna saga će se ipak nastaviti na sudu.

Prema portorikanskim novinama "El Vocero", latino pevač je izlazio sa podnosiocem prijave za zlostavljanje sedam meseci pre nego što se par razdvojio pre dva meseca. Međutim, Martin nije prihvatio raskid i više puta je pokušavao da stupi u kontakt sa svojim bivšim partnerom.

Riki Martin ide na sud – dužan više od milion dolara menadžerki

Pevač je optužen da ga je često zvao i da je "najmanje u tri navrata viđen kako luta izvan svog prebivališta, zbog čega je podnosilac prijave počeo da strahuje za svoju bezbednost“.

Slavnom pevaču je naređeno da se uzdrži od bilo kakvog kontakta sa podnosiocem prijave, fizički ili putem telekomunikacija, preko mejlova i društvenih medija.

Portparol ondašnje policije Aksel Valensija odbio je da javno kaže ko je tražio zabranu prilaska, pošto je anonimnost stranke obezbeđena prema zakonu Portorika o nasilju u porodici.

"Vrati nam Rikija Martina": Latino zavodnik promenio izgled, a komentari se samo nižu FOTO

Početkom jula, Asošijeted pres je izvestio da je sudija Raiza Kajigas Kampbel potpisala nalog o zabrani prilaska, iako policija tada nije mogla da utvrdi gde se Riki Martin nalazi i da mu ga zvanično uruči. Nalog, inače, ističe 21. jula, nakon čega će Martin i podnosilac prijave biti pozvani na raspravu.

Martin je prvi put javno negirao optužbe u saopštenju objavljenom na Tviteru u ponedeljak 4. jula.

"Nalog za zaštitu iznet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu", napisao je on, dodajući da pošto je to pravni predmet koji je u toku, u ovom trenutku ne može da daje detaljne izjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 167 idi na stranu