Aca Lukas nakon katastrofalne svađe sa Karleušom povukao radikalan potez, šteta obostrana

Folk pevač Aca Lukas i Jelena Karleuša žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2022.

16:55

Aca Lukas nakon katastrofalne svađe sa Karleušom povukao radikalan potez, šteta obostrana
Foto:Printscreen/TV Prva

Naime, Karleuša je stala u Miličinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita “Provereno” objavila Nikolićeva, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma "Bankina".

Pesma je objavljena pre četiri godine, imala je 32 miliona pregleda, a sada je obrisana sa ove internet platforme, prenosi “Telegraf”.

Kada se ukuca pomenuta pesma na Jutjubu izađe obaveštenje da je na zahev Aca Lukasa obrisana.

Podsećamo, javna svađa Lukasa i Jelene Karleuše počela je kada je pevač na svom Instagramu objavio demo verziju pesme “Provereno” koju izvodi Ana Nikolić i napisao “bravo”.

To je razbesnelo Jelenu, koja se oglasila na društvenoj mreži i Lukasu očitala lekciju.

Prepiranje je završeno uzajamnim pretnjama, iznošenjem intimnih stvari, a uklanjanjem ovog videa svakako je načinjena obostrana šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: