- Vesti -

Beba Balašević ljuta na "Frajle": "One same prave probleme, iskreno, boli me uvo..."

Posle smrti Đorđa Balaševića, njegovo delo nasledila je porodica, supruga Olivera i deca, koja je, navodno, zabranila javno izvođenje pesama legendarnog novosadskog kantautora bez saglasnosti nosioca autorskih prava i uz novčanu nadoknadu.

Izvor: B92
Podeli

Tim povodom Đoletova ćerka Jelena uputila je otvoreno pismo na svojoj Fejsbuk stranici

Beba Balašević: "To je tatina pesma koju izbegavam da čujem"

"Godinu dana slušam izmišljotine o svojoj porodici. Predvidivo i očekivano, jer da sam blizu, ne bi im se dalo. Ne očekujem od ljudi previše, na svoju sreću, pa tako nisam iznenađena što se nije javila nijedna članica grupe Frajle da javno kaže da privremeni nestanak njihovog famoznog kanala nema apsolutno niti može da ima veze sa mnom, ili bilo kim od nas. To je bila neka njihova poslovna ili privatna odluka... Ili poslovno-privatna... Kako god, njihova...", piše Beba Balašević u svom obraćanju.

Izgradnja muzeja Balaševiću dočekana sa kritikama - umešala se Đoletova Beba: "Pišete gluposti"

"Meni lično je malo bezveze što se nijedna od njih, pa ni njihova menadžerka Lidija Samardžija nije javila da kaže kako su svaki put kad su pitale autora da li mogu da izvode njegove pesme, uvek, naravno, dobijale potvrdan odgovor... Pouzdano znam pošto sam bila posrednik... To je otprilike celo naše životno iskustvo sa njima. Tu će se, kako stoje stvari, i završiti"

"Niko neće moći da se kači o nas": Balaševićeva ćerka odgovorila ljutim fanovima

"Ako čitaš o tome da ti je kanal Jutjub ukinut zbog nekih ljudi, a znaš vrlo dobro da to nije istina, reci to. Mani sad što ti je to dobra reklama. Ništa nije vrednije od dostojanstva", završila je Beba Balašević

Dva dana kasnije, Beba Balašević se ponovo oglasila na Fejsbuku i još jednom prokomentarisala situaciju sa grupom "Frajle":

"Od juče dobijam poruke i pozive na temu toga kako grupa Frajle ima probleme, s jedne strane, a s druge strane kako grupa Frajle pravi probleme...Iskreno? Boli me uvo", započela je ona.

"Ne bavim se tuđim zapletima niti me interesuju. Nisam na primer znala ni da im Lidija Samardžija nije više menadžerica kao što je napisala u komentaru juče, u kom je takođe potvrdila da pouzdano zna da njihov famozni Jutjub kanal nema apsolutno nikakve veze sa porodicom Balašević", nastavila je Beba.

Na kraju svog statusa, Beba je napomenula da od članica prozvane grupe očekuje demanti na navode koji su prethodin dana objavljeni u medijima.

"Očekujem da u narednim danima grupa Frajle javno demantuje da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom", završila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu