Mia Kalifa: "Tejlor Svift mi je uništila život"

Bivša zvezda filmova za odrasle, a sada zagovornica borbe protiv te industrije Mia Kalifa, nedavno je postavila selfi na kom je uplakana, rekavši da joj je pevačica Tejlor Svift "uništila život" remasterizovanom verzijom pesme "All too well".

Život

Izvor: brinkwire.com

Petak, 19.11.2021.

13:08

Mia Kalifa:
Foto: Profimedia

Ove nedelje objavljena je ponovo snimljena verzija pesme koja je izašla 2021. godine i traje oko 10 minuta. Pesma je objavljena kao kratki film, koji je režirala sama Tejlor Svift.

Zorica Brunclik objavila fotografiju Mije Kalife FOTO

"Plavuša mi je uništila život sa ovih 10 minuta. Suviše je dobro", napisala je uplakana Mia na svom Instagramu.

Mia je već razgovarala o Tejlor Svift na društvenim mrežama, uključujući i kada je na Tviteru podelila stari snimak sa Tiktoka na kome je pevala uz neke od svojih poznatih pesama.

Bivša zvezda filmova za odrasle uz svoju fotografiju spomenula Teslu

Ovo nije prvi put da je Kalifa pokazala javnosti da je veliki fan popularne kantautorke. Više puta je koristila njenu muziku na društvenom mreži Tiktok uz svoje video-zapise.

Na primer, kada je dokumentovala kako dobija injekcije botoksa u pazuhe, 28-godišnjakinja se našalila da je završila operaciju, koja traje otprilike isto vreme kao i nova pesma Tejlor Svift. "Još ne u moje čelo, samo u pazuh", rekla je ona na snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: