Reklama za album Jale Brata osvanula na Tajms skveru

Reklama za novi album bosanskohercegovačkog repera Jasmina Fazlića, poznatijeg kao Jala Brat, osvanula je na Tajms skveru u Njujorku.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

20:11

Reklama za album Jale Brata osvanula na Tajms skveru
Foto: shutterstock/S-F

Fotografiju reklame Jala je podelio na svom Instagramu.

"Nemoj da dopustiš da te uvere da ne možeš, nikada nemoj da prestaneš da sanjaš. Hvala svima", poručio je Jala uz fotografiju.

"BiH treba biti ponosna što te ima. Bravo", "I kako sve ovo nadmašiti?", "Prekucali igricu", samo su neki od komentara.

Podsetimo, nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu početkom avgusta izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega.

Prvo je bila pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju, a potom se zaista i desilo da reperskom dvojcu ne bude omogućeno da uđu u našu državu pred veliki nastup koji su imali u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: