Dečak iz serije, pulen Čarlija Šina, danas je neprepoznatljiv FOTO

Simpatični dečak iz serije "Dva i po muškarca" koji je punih deset godina glumio uz Čarlija Šina i Džona Krajera, sada je odrastao muškarac koga bi retko ko mogao da poveže sa nekadašnjom ulogom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.09.2021.

12:56

Dečak iz serije, pulen Čarlija Šina, danas je neprepoznatljiv FOTO
Foto: Profimedia

Angus T. Džouns (27), koji je od 2003. do 2013. u seriji tumačio lik Džejka, snimljen je sa gustom dugom bradom i naočarima kako bosonog šeta po Los Anđelesu.

Ulogu u "Dva i po muškarca" dobio je kada je imao 10 godina, i postao je jedan od najplaćenijih tinejdžera u filmskoj industriji.

Međutim, od kada je napustio kontroverznu seriju zbog svojih novootkrivenih verskih uverenja, danas se više ne pojavljuje u javnosti.
Foto: Profimedia
Na Univerzitetu u Koloradu prešao je sa ekoloških studija na izučavanje vere i za "People" rekao da je u protekle tri godine bio uključen u mnoge verske organizacije.

U međuvremenu je sa sinom Paf Dedija, Džastinom, osnovao kompaniju koja se bavi organizacijom događaja Tonite.

Priznao je da i dalje voli glumu, kao i da se nada da će pod svojim uslovima ponovo oživeti holivudsku karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: