"Del Boj" učestvovao u filmu za odrasle: "Moja najveća sramota"

Voljeni glumac Dejvid Džejson ponovo je došao u žižu javnosti kad se pojavio na jednom događaju nakon što je veći deo pandemije proveo u samoizolaciji jer spada u rizičnu grupu, što je ponovo bacilo svetlo i na autobiografiju koju je napisao 2013. godine. Tu je prvi put priznao da je njegova "najveća sramota" što je učestovovao u snimanju filma za odrasle.

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2021.

12:59

Foto: Profimedia/MATRIXPICTURES.CO.UK

"Seks prodaje proizvode, kažu, ali to se ovde nije desilo", započeo je Džejson paragraf o svojoj, kako je sam naziva, "prvoj velikoj ulozi".

Kaže da mu je ponuđen scenario koje je on oberučke prihvatio, jer je bio glumac na početku svoje karijere, te kako je primetio da film nema veliki budžet ali da mu u tom trenutku to nije bilo mnogo značajno.

"Del Boja" niko nije prepoznao - stigle ga godine, ostao šarm FOTO

"Glumio sam sa Imogen Hasal, glumicom poznatom kao Grofica od Dekoltea, ali ona je bila pametnija od te reputacije. Snimanje je išlo od lošeg ka gore, a kritična tačka je došla u poslednjoj nedelji kada smo Imogen i ja bili potrebni u sceni koja je podrazumevala da šetamo niz prolaz zajedno", objašnjava glumac.

Rekao je da je scenario zahtevao da iz nekog razloga "izgubi" pantalone i da bude u boksericama.
Foto: Profimedia
"Završili smo svoje hodanje, a onda sam čuo reditelja: 'Rez! Hajde sada da to ponovimo sa drugom glumačkom postavom. Pomislio sam: 'druga postava'?", priseća se Džejson.

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz "Mućki"

Tada se pojavilo osam devojaka u majušnim bikinijima, sve vezane za zglobove jednim konopcem na čijem kraju je bi krupni čovek.

"Ovoga nije bilo u scenariju, zar ne? Scena u kojoj su oskudno odevene vezane devojke, i nekakav gospodar robova? Mislim da ne bih slučajno preskočio taj deo", navodi glumac.

Del Boj: Sada svi psuju i sve se vrti oko novca i slave

U tom trenutku saznaje o kom žanru filma se radi, te da eksplicitne scene nisu bile u scenariju, da bi reditelj mogao da ih "pomera" u filmu kako mu se svidi u trenutku.

"Imogen i ja smo izrazili šta smo mislili u tom trenutku, ali bili smo vezani ugovorom, i završili smo dobar deo filma, tako da smo ostali. Čitaoče, ovaj film je užasan", navodi legendarni "Del Boj", navodeći da je to "njegova najveća sramota".

"Sjajno, moja prva velika uloga je bila u 'soft' porno-filmu. Još gore, nisam ni znao da u njemu učestvujem. A najgore, nisam ni učestovao kako treba", napisao je Dejvid Džejson u autobiografiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: