Lečić odgovorio na optužbu za silovanje: "Najgnusnija laž"

Branislav Lečić izjavio je danas da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld "najgnusnija laž", koja ga diskredituje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

13:59

Lečić odgovorio na optužbu za silovanje:
Foto: Profimedia/DOJCINOVIC SVETLANA/SIPA/1906191418

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž, koja me diskredituje", naveo je Lečić povodom optužbi glumice.

Kako prenose mediji, glumica Danijela Štajnfeld izjavila je ranije da je u Višem javnom tužilaštvu označila Lečića kao "misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao".

Iz Višeg javnog tužilaštva rekli su da je tačno da je glumica u davanju iskaza imenovala eventualnog izvršioca.

"Ona je otkrila identitet eventualnog izvršioca. Dalje se radi na prikupljenju dokaza", kažu za "Blic" u Višem javnom tužilaštvu.

Lečić je ranije ovog dana naveo da ne zna ništa o tome.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar", rekao je tada glumac domaćim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: