Vesti -

"Mi smo ženu i njeno dete povredili i to je strašno i užasno nam je žao" VIDEO

Usijale su se društvene mreže posle objavljivanja snimka u kojem Ana Janković objašnjava kako je dete njene prijateljice, koje boluje od cerebralne paralize, izbačeno sa predstave. Sve se to dogodilo u malom pozorištu Duško Radović.

Izvor: B92, Prva
Podeli

Aleksandar Nikolić, direktor pozorišta "Duško Radović", kazao je za jutranji program TV Prve da je to pozorište "već 70 godina posvećeno dobrobiti dece i ne pravi razlike među decom. To je naša publika".

"Mi želimo da odmah reagujemo i od srca nam je žao što se neku o pozorištu tako osetio. Ovde je apsolutno svako dobrodošao i mi moramo da napravimo takvu atmosferu da se svako oseća sigurno", dodao je on.

Jelena Gavrić iz izvršne produkcije pozorišta je navela da "nije bilo nikakve želje da se neko izbaci iz pozorišta".

Ona je objasnila da u pozorištu postoji obaveza da "kada se gleda dečja predstava, postoji obaveza da postoji tišina".

"To znači da ćemo opomenuti ukoliko neko razgovara ili mu se čuje telefon i slično", navela je ona i dodala da, ipak, "postoje određene okolnosti kada dete ne može da posmatra predstavu u tišini i to je u redu, jer deca različito reaguju".

Govoreći o konkretnoj situaciji rekla je da "iako kolega koji je reagovao nije imao lošu nameru, mi smo ženu i njeno dete povredili i to je strašno i užasno nam je žao".

Kako je dodala, ovaj video-snimak je pokrenuo i dobru temu o preprekama sa kojima se deca iz osetljivih kategorija susreću tokom prisustvovanja javnim manifestacijama i uopšte kada se nalaze u javnosti.

Šta su još poručili iz pozorišta pogledajte u video-prilogu.

Video o kom bruje društvene mreže

A šta vi mislite o čitavom slučaju?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu