Legendarni roker negira klimatske promene i tvrdi da je Greti "ispran mozak"

Pevač Meat Loaf, najpoznatiji po hitu iz devedesetih "I'd do anything for love" smatra da klimatske promene ne postoje, te je poručio da je Greti Tunberg, tinejdžerki koja se bori za očuvanje planete, "ispran mozak".

Život

Izvor: B92

Petak, 03.01.2020.

11:20

Legendarni roker negira klimatske promene i tvrdi da je Greti
Foto: Getty/Pablo Blazquez Dominguez / Stringer

"Isprali su joj mozak i sad veruje da postoje klimatske promene, a ne postoje. Nije ona uradila ništa loše, ali je prisiljena da govori to što govori , jer misli da sve to postoji", rekao je legendarni roker, prenosi britanski "Miror".

Emotivan govor tinejdžerke o kojem svi pričaju: "Kako se usuđujete? Ljudi umiru"

Meat Loaf (72), koji je učestvovao u američkoj emisiji "Šegrt" (rijaliti Donalda Trampa) 2010. godine, otkrio da veruje u viteštvo i prava životinja.
Foto: Getty/David Becker / Stringer
Pevač se do sada nije pojavljivao u javnosti od 2016. godine, kada je imao zdravstvene probleme. Sredinom te godine čak je objavljeno i da je pevač umro nakon što se srušio na bini tokom nastupa.

Šta sada sprema Greta Tunberg? Posle tri nedelje plovidbe stigla u Lisabon FOTO

Tada je objavljeno da je bio na operaciji uklanjanja ciste s leđa i da se srušio zbog napora koji je pretrpeo na koncertu.

"Ne umirem. Posle tri meseca terapije, biću dobro", rekao je on tada za "Miror".

Greta Tunberg napunila je danas 17 godina i nastavila svoju borbu stojeći na protestu ispred parlamenta u Stokholmu.

"Skolski štrajk, 72. nedelja", napisala je na Tviter nalogu uz fotografiju na kojoj drži ispisani transparent na kojem piše "Školski štrajk za klimu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: