- Vesti -

Bojana Vunturišević i Eyesburn: #KakoToMislišNeMože još jedan nespojivi hit?!

Nakon neočekivanog iznenađenja i velikog uspeha trake koju su izbacili Coby i orkestar Strings n Roses, Tuborg nastavlja da iznenađuje u #kakotomislišnemože maniru. Još jednu neočekivanu muzičku saradnju, ovoga puta, potpisuju Bojana Vunturišević i Eyesburn.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo / Tuborg
Foto: Promo / Tuborg

Pesma kojom su se Bojana i Eyesburn pridružili #kakotomislišnemože izazovu, je veliki hit kultnog benda "Fool control", a obrada u Bojaninom stilu je još jedan korak napred u Tuborgovoj misiji da muziku različitih autora, oslobodi, oplemeni i približi je svima.

"U muzičkom izrazu Eyesburn je veoma različit od onoga što mene karakteriše, ali oni su u velikoj meri uticali na mene kao muzičkog autora. Poziv za učešće u izazovu me je jako obradovao, posebno kada sam shvatila da ću sa momcima raditi na generacijskoj himni 'Fool control'. Imala sam potrebu da tekst prevedem na maternji jezik i prilagodim ga sadašnjoj generaciji tako da, sada, ponovo imamo novu himnu jedne nove generacije koja je u 'fulu', ali i u 'kontroli'", izjavila je mlada autorka Bojana Vunturišević.

Bojana je ovim, u saradnji sa čuvenom grupom, stvorila nezvanični hit ovog leta!

"Muzika ne poznaje granice i treba da spaja ljude, umesto da ih razdvaja i marginalizuje. Tuborg čvrsto veruje da je muzika podjednako lepa i moćna odakle god da dolazi jer, na kraju, poenta je da se u životu uvek dobro zabavljamo", izjavila je Tijana Stanković, Global Brands Coordinator kompanije Carlsberg Srbija, povodom lansiranja još jednog, pretpostavljamo velikog, letnjeg hita.

Tu, međutim, nije kraj! Dok budemo uživali u pravom letnjem vajbu Bojaninog novog hita, Tuborg sprema najveće iznenađenje ovogodišnje OPEN kampanje.

Svima dobro poznata pesma međunarodnog elektro-pop sastava jedva da će moći da se prepozna u fantastičnoj izvedbi interesantnog domaćeg pevača, koji je čuvenom hitu dao svoj jedinstven pečat...

strana 1 od 130 idi na stranu