Ubio se pevač grupe The Prodigy

Kit Flint (49), pevač benda Prodidži (The Prodigy) pronađen je mrtav u svom stanu. Policija je danas saopštila da smrt nije sumnjiva, a članovi benda nešto kasnije objavili su saopštenje na svom profilu na Instagramu u kojem su saopštili da se Flint ubio.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2019.

12:32

Ubio se pevač grupe The Prodigy
Foto: Gettyimages

"Vest je tačna. Ne mogu da verujem da ovo kažem, ali naš brat Kit je oduzeo sebi život tokom vikenda. Šokiran sam, jebe*o ljut, zbunjen i slomljen...Brat Lijam", napisao je na nalogu benda na Instagramu Lijam Haulet.
Telo pevača policija je pronašla u ponedeljak ujutru, nakon što su dobili dojavu hitne pomoći o čoveku u besvesnom stanju.

"Pozvani smo da proverimo stanje čoveka na adresi u Bruk Hilu, na Nort Endu odmah nakon 8:10 u ponedeljak ujutru", napisao je portparol policije u Eseksu u svom saopštenju.

"49-godišnji muškarac proglašen je mrtvim na licu mesta. Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i biće pripremljen dosije za obdukciju", dodao je on.
Foto: Gettyimages
Policija još uvek istražuje Flintov dom.

Jedan od najpoznatijih britanskih bendova The Prodigy proslavio se pesmama "Breathe" i "Firestarter", a njihovih šest albuma dostiglo je vrh top lista širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

316 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: