Šaban Šaulić sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 22.02.2019.

15:50

Šaban Šaulić sahranjen u Aleji zaslužnih građana
Printscreen YouTube/RTS Zabavni program

Poslednji pozdrav tragično nastradalom pevaču uputili su porodica, prijatelji, kolege, saradnici i više hiljada poštovalaca njegove bogate pevačke i kompozitorske karijere.

Na sahrani, koja je protekla bez govora, svirali su Miša Mijatović, Mirko Kodić i Aca Sofronijević. Dok je sanduk spuštan u raku, muzika je svirala Šabanovu pesmu "Ne plači dušo".

Šaban Šulić je sahranjen pored prošle godine preminulog glumca Nebojše Glogovca. Sin Šabana Šaulića Mihajlo zahvalio se prisutnima koji su došli na poslednji ispraćaj njegovog oca.

"Dokle god je njegove muzike, on će živeti sa nama. Hvala vam što ste došli da ispratite našeg kralja, oca, kuma, dedu... Neka mu je večna slava!", rekao je Mihajlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: