- Vesti -

Šaban Šaulić sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Printscreen YouTube/RTS Zabavni program
Printscreen YouTube/RTS Zabavni program

Pročitajte još:

Poslednji pozdrav tragično nastradalom pevaču uputili su porodica, prijatelji, kolege, saradnici i više hiljada poštovalaca njegove bogate pevačke i kompozitorske karijere.

Na sahrani, koja je protekla bez govora, svirali su Miša Mijatović, Mirko Kodić i Aca Sofronijević. Dok je sanduk spuštan u raku, muzika je svirala Šabanovu pesmu "Ne plači dušo".

Šaban Šulić je sahranjen pored prošle godine preminulog glumca Nebojše Glogovca. Sin Šabana Šaulića Mihajlo zahvalio se prisutnima koji su došli na poslednji ispraćaj njegovog oca.

"Dokle god je njegove muzike, on će živeti sa nama. Hvala vam što ste došli da ispratite našeg kralja, oca, kuma, dedu... Neka mu je večna slava!", rekao je Mihajlo.

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu