Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Na Vračaru postoji jedan kafić koji se razlikuje od ostalih. U njemu, kada poručite i popijete piće, niste u obavezi i da ga platite.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

16:42

Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Njegova posebnost je i u tome što će vas u njemu uslužiti osobe sa smetnjama u razvoju.

Oni koji u kafić dolaze kažu da je atmosfera veoma prijatna, kao i da se primećuje da je ovde ipak nešto malo drugačije nego u ostalim kafićima.

"Predrasude uvek postoje, ali to je zbog nepoznavanja. Ovo je prilika da se direktno družite sa njima i da ih upoznate. Da ih vi osetite na drugačiji i zabavniji način, da im priđete, sa čistom energijom", kaže direktor humanitarne organizacije "Dečje selo" Goran Rojević.

U kafiću "Zvuci srca" kafa, espreso, kapućino, topla čokolada se ne naplaćuju, ali njegovi postioci uvek rado ostavljaju bakšiš. Njihov novac pomaže opstanku ovog humanitarnog projekta.

Opširniju priču pogledajte u prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: