- Vesti -

Na Kesićev način: Odgovori Vučića na kosovsko pitanje VIDEO

Mogli ste da se zabavite uz novu epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u subotu uveče, a ukoliko ste propustili njegove aktuelne priče i atraktivne goste, pogledajte na našem sajtu.

Izvor: B92
Podeli

U novoj 151. epizodi Zoran Kesić je komentarisao najskuplju srpsku reč - Kosovo ili, kako kaže, to su sad tri najskuplje reči "plan za Kosovo".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je plan izneo u Briselu i Prištini, a kako Kesić komentariše takav odgovor pogledajte u video prilogu iznad teksta.

U poslednjoj emisiji ugostio je legendarnu pevačicu Biseru Veletanlić, koja je najavila novi koncert i objasnila zašto voli fudbal i navija za Barselonu.

Koncert u Kombank dvorani 17. novembra sa Gabi Novak, Vasilom Hadžimanovim i Matijom Dedićem drugi je ove godine u Beogradu, a u ponedeljak (5. novembra) u istom sastavu nastupiće u Zagrebu.

"Narodi su spojeni, pravi ljudi su spojeni, oni koji nisu pravi ni ne treba da se spajaju", rekla je Bisera na temu odnosa Srbije i Hrvatske. Govorila je i o svom sedmogodišnjem životu u Nemačkoj, ali i u šaljivom tonu o lavirintu u centru Beograda i drugim novogodišnjim ukrasima.

Pisac Vladimir Tabašević u ovoj epizodi predstavio je svoj novi roman "Zabluda svetog Sebastijana", koji, kako je naveo, govori o tome da su sve "jasne pozicije u životu, zapravo zablude", a svirao je bend Turisti.

Pogledajte i taj prilog.

Epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koje ste propustili ili želite ponovo da pogledate moći ćete da nađete na sajtu TV O2.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu