Ovako je Džoni Dep odlučio da se osveti svojoj bivšoj

Holivudski glumac Džoni Dep ne prestaje da iznenađuje i šokira javnost, a sada je odlučio da preko tetovaže "Mršavica" (Slim), koja je bila namenjena njegovoj bivšoj supruzi Amber Herd, napiše "Prevara" (Scam).

Život

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

09:56

Ovako je Džoni Dep odlučio da se osveti svojoj bivšoj
Foto: Getty/John Phillips

Slim je bio nadimak koji je zvezda "Pirata sa Kariba" nadenuo svojoj tadašnjoj supruzi, a koji je on istetovirao na svojoj šaci. Međutim njegova tetovaža je prvu doradu pretrpela odmah nakon burnog razvoda.

Umesto "slim", glumac je tetovažu promenio prvo u "ološ", a sada u "prevara" (scam). Svakako, izgleda da glumac još nije oprostio svojoj dragoj zbog burnog razovda, piše News.com.au.

Pročitajte još:"Izgleda bolesno; Neprepoznatljiv": Šta se desilo slavnom glumcu?

Podsetimo, Amber je tokom njihovog razvoda objavila snimak na kojem se vidi pijani Dep koji joj preti i baca flašu i stvari na nju.

Pročitajte još: Pijani Džoni Dep tukao čoveka na setu:"Udari me, evo ti 100.000$"

Depu nije prvi put da menja svoju tetovažu. Dok se 1990. godine zabavljao sa Vinonom Rajder napisao je na svom telu "Vinona zauvek" (Winona Forever), da bi nakon raskida tetovažu promenio u "Vino zauvek" (Wino Forever).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: