Kad Travolta zaigra sa 50 Centom... /VIDEO

Američki glumac Džon Travolta posetio je ovogodišnji festival u Kanu, a posebnu pažnju privukao je kada se na zabavi pridružio reperu 50 Centu na bini.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

19:20

Kad Travolta zaigra sa 50 Centom... /VIDEO
Foto: Getty

Nakon premijere biografske krimi-drame "Goti“, u kojoj igra glavnu ulogu, Travolta je na bini zaigrao uz pesmu "Just a little bit“.

Snimak je na svom profilu na Tviteru objavio reper uz opis: "Džon Travolta i ja partijamo – kunem se da sam ovde došao samo zbog njega“.

Osim zbog filma, Travolta je u Kanu i zbog obeležavanja 40 godina kultnog "Briljantina“ koji će biti prikazan na kanskoj plaži.

Čuveni film "Petparačke priče" u kom igra jednu od glavnih uloga, premijerno je prikazan upravo na Kanskom festivalu 1994. godine, kada je osvojio i glavnu nagradu, Zlatnu palmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: