Život

Utorak, 13.05.2014.

20:45

Posle 12 godina otkrio da mu je otac serijski ubica

Zaposleni izdavačke kuće HarperKolins uspeli su da sakriju svoj novi književni hit, "The Most Dangerous Animal of All" Gerija L. Stjuarta.

Izvor: index.hr

Default images

Tek će se ovih dana pojaviti u prodaji, a do nedavno o knjizi nije objavljena ni jedna jedina reč.

Međutim, radi se o potencijalnom hitu, knjizi čoveka koji je nakon 12 godina istraživanja otkrio šokantnu istinu - njegov otac je bio jedan od najozloglašenijih serijskih ubica u Americi.

Reč je o tzv. "Zodiac Killeru" kome policija pripisuje najmanje pet ubistava, a čiji identitet nikada nije otkriven.

Međutim, ono što je najzanimljivije jeste činjenica da je nepoznati ubica dugo vremena izazivao policiju pismima i zagonetkama. David Finčer o Zodijaku je 2007. snimio i film sa Džejkom Gilenhalom, Robertom Daunijem Džuniorom i Markom Rafalom u glavnim ulogama.

Stoga, reč je o slučaju koji još i danas izaziva fascinaciju pa nema sumnje ni da će Stjuartova knjiga podići prašinu.

Izdavači nisu hteli da otkriju mnogo detalja o samoj knjizi, ali novinari Njujork Maga otkrivaju da je Stjuartov otac, između ostalog, imao i dosje pa da je neverovatno ličio na jedinom postojećem crtežu Zodijaka.

"Nije hteo da veruje. Ne mislim da bi bilo ko od nas hteo da veruje da je njihov otac zloglasni serijski ubojica", govori Tina Andreadis iz HarperKolinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: