Život

Ponedeljak, 02.11.2020.

12:31

Džoni Dep izgubio spor: "Navodi su u suštini istiniti"

Holivudski glumac Džoni Dep izgubio je spor protiv britanskog tabloida San, jer je sudija ustanovio da su "u suštini istiniti" navodi lista o tome da je glumac tukao svoju suprugu.

Izvor: B92, Tanjug

Džoni Dep izgubio spor:
Foto: Getty/Andreas Rentz / Staff

Dep (57), poznat po ulogama u filmovima "Pirati sa Kariba" i "Edvard Makazoruki", tužio je Njuz grup njuzpejpers, izdavača Sana, i jednog od novinara Dena Vutona zbog članka iz 2018. godine, u kojem se navodi da je bio nasilan prema bivšoj supruzi, glumici Amber Herd (34), prenosi Rojters.

Sud je odbio da dodeli Depu kompenzaciju za štetu nanetu njegovoj reputaciji, dodaje Gardijan.

Džoni Dep optužuje Ilona Maska za ljubavni trougao: "Ti i moja supruga niste bili sami u krevetu"

Tokom tri nedelje saslušanja pred sudom u Londonu u julu, sudija Endru Nikol saslušao je dokaze koje su izneli Dep i Amber Herd o njihovom burnom bračnom životu, navodnim aferama, njegovom navodno hedonističkom načinu života i borbi sa zloupotrebom alkohola i drogama, kao i o njihovim svađama.

Dugo očekivana odluka sudije objavljena je danas u 10 časova po lokalnom vremenu, više od tri meseca nakon što je završeno saslušanje pred sudom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

23 h

Podeli: