Šakira moli Toma Kruza da prestane: Ne može da izdrži pritisak? FOTO

Pevačica Šakira navodno nije zainteresovana za romantičnu vezu sa glumcem Tomom Kruzom uprkos glasinama koje su kružile poslednjih nedelja.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2023.

09:33

Šakira moli Toma Kruza da prestane: Ne može da izdrži pritisak? FOTO
Foto: Profimedia

Bilo je nagađanja o mogućnosti da Šakira i Tom budu u vezi otkako su viđeni zajedno na trci Formule 1 Grand pri u Majamiju ranije ovog meseca. Nedavno se tvrdilo da je Tom posebno zainteresovan za Šakiru i "očajnički želi" sastanak sa zvezdom iako je ona navodno "usredsređena na svoju porodicu" umesto da izlazi sa nekim, piše Miror.

Naime, Tom je navodno bio "jako nervozan" kad je upoznao pevačicu, koja je prošle godine raskrstila sa Žerarom Pikeom. Magazin Heat piše da je Šakira "molila Toma da prestane da flertuje sa njom", pozivajući se na izvor koji je ovaj mesec dao dodatne komentare o njihovoj interakciji.

Izvor je naveo da se njih dvoje površno poznaju godinama te da nikada nisu provodili vreme zajedno u "opuštenom okruženju" sve do Grand prija ovog meseca. Izvor je otkrio da je Tom bio "nervozan" kada je sreo Šakiru, naime, slično se ponašao i kada se prvi put sastao sa svojom sada bivšom suprugom Kejti Holms.

"Otišao je uveren da imaju stvarnu vezu koju treba graditi", rekao je izvor. Navodno je Tom razgovarao sa prijateljima o tome, ali Šakira ne oseća isto. Izvor je rekao da je Šakira jednostavno bila "prijateljski nastrojena" i pozirala je fotografima sa Tomom, a onda ju je on opisao kao svoju "ženu iz snova".

Prema izvoru, situacija je navodno bila "previše napeta" za Šakiru, koja se i pre toga borila sa pompom oko razvoda i raznih spekulacija.

"Ona ne želi da ga uzruja ili osramoti, ali definitivno, bar što se tiče nje, nema nikakve privlačnosti prema Tomu. Ona je polaskana, ali nije zainteresovana."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: