Slavni kompozitor potpuno skrhan: "Slomljen sam, napustio nas je pre nekoliko sati"

Jedan od najslavnijih britanskih kompozitora Endru Lojd Veber saopštio je da je njegov najstariji sin Nikolas preminuo u 43. godini života nakon borbe sa rakom želuca, prenosi "Daliy mail".

Izvor: index.hr

Subota, 25.03.2023.

20:12

Slavni kompozitor potpuno skrhan:
Foto: Profimedia

Ovaj 75-godišnji kompozitor i dobitnik Oskara, podelio je tužnu vest putem Tvitera:

"Slomljen sam što moram da objavim da je moj voljeni najstariji sin Nik umro pre nekoliko sati u bolnici. Cela porodica je okupljena i svi smo potpuno skrhani", napisao je cenjeni kompozitor.
Nikolas Veber je imao 43 godine i nedavno je ušao u hospis (bolnica u kojoj neguju ljude u poslednjim stadijumima raka).

Njegov otac je ranije objavio video na Instagramu u kojem je govorio o tome. "Želim da vam se zahvalim na brojnim porukama podrške mom sinu Niku. Sada je prebačen u bolnicu i bori se", rekao je on na snimku.

"Mislim da je prošao najgore od ovog prvog napada upale pluća koji je dobio kao posledicu raka, što je jednostavno užasno. Svi smo ovde i porodica se ovde okupila, i mislim da je to bilo pravo mesto za sve nas. Idem da vidim Nika za minut i preneću mu sve fantastične želje koje sam dobio za njega sa svih strana sveta, dodao je on tada.

Nikolas je bio kompozitor nominovan za Gremi, a 2021. godine napisao je originalni album Pepeljuge Endrua Lojda Vebera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: