Velika žurka za pamćenje: Đokovići u transu

Porodica Đoković dobila je najlepšu moguću vest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Sreda, 22.03.2023.

21:38

Velika žurka za pamćenje: Đokovići u transu
Photo: M.K./ATAImages

Đokovići uveliko slave u vikendici u Rumi, a sada su na mrežama isplivali video snimci sa slavlja. Marko i Novak Đoković su pevali i nosili Đorđa na leđima, orila se pesma "Mali gospodin", a nema sumnje da će se svi baš dobro provesti.

Pored ovoga, pušten je i vatromet za naslednika, a Đorđu je tradicionalno cepana majica.

"Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama" rekla je Dijana Đoković za "Telegraf".

Takođe, oglasio se i Srđan, koji je dobio treće unuče.

"Velika radost za sve nas, hvala svima na čestitkama. Slavlje je već počelo" rekao je Srđan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: