Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno: "Svi su me izbegavali jer sam Ruskinja"

Miss Rusije kaže da su je takmišarke na ovogodišnjem izboru za Mis Univerezuma izbegavale te je sugerisala da je izbor bio namešten.

Izvor: index.hr

Sreda, 01.02.2023.

09:10

Misica smatra da je takmičenje bilo namešteno:
Foto: Profimedia

Prošlog meseca u Nju Orleansu održan je 71. izbor za Mis Univerezuma, a pobedila je Amerikanka Rboni Gabrijel. Među takmičarkama su bile i Ana Linikova, Miss Rusije, te Viktorija Apanasenko, koja je predstavljala Ukrajinu.
Foto: Profimedia/Josh Brasted
"Odabir polufinalistkinja imao je politički kontekst"

Ruskinja kaže da se suočila s kontinuiranim nizom uvreda i pretnji ukrajinskih korisnika društvenih mreža i negativnim komentarima poznanika iz te zemlje. Rat nije želela da komentariše, no kaže da je odigrao ulogu u takmičenju.

Ovako je Miss tzv. Kosova reagovala na proglašenje nove Miss Universe VIDEO

"Mnogi su me izbegavali i klonili me se kad su otkrili moje poreklo. Devojke iz Ukrajine i Švajcarske bežale su od mene kao od vatre", rekla je Ana za Evening Moscow. Dodaje da misli kako je "sve s odabirom top 16 devojaka imalo isključivo politički kontekst".
Foto: Profimedia
Htela je da uspostavi kontakt s ukrajinskom misicom

Kaže da to što nije prošla u finale takmičenja nema nikakve veze s "kvalitetom njenog nastupa". Linikova takođe tvrdi da Apanasenko nije htela da razgovara s njom samo zato što je iz Rusije.

Predsednik se oglasio: "Pokradeni smo"

"Pokušala sam da uspostavim kontakt, ali svi su napori bili uzaludni. Svi su videli Viktorijino demonstrativno ponašanje - to je njen izbor, a ja ne zameram", rekla je Ana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: