Komičar koji čeka 12. dete završio u bolnici: "Nemojte se moliti za mene" FOTO

Komičar i televizijski voditelj Nik Kenon objavio je na Instagramu kako je završio u bolnici zbog upale pluća.

Izvor: index.hr

Nedelja, 04.12.2022.

15:25

Komičar koji čeka 12. dete završio u bolnici:
Foto: Profimedia

"U redu, pa pretpostavljam da nisam Supermen. Obećao sam sebi da se više nikada neću vratiti na ovo mesto... Ali ovo je sjajna lekcija da se brinem o sebi ili neću moći da brinem za sve druge. Ipak, nemojte se previše uzbuđivati, ne trebaju mi nikakve dobre želje ili molitve, samo malo solidnog odmora i vratiću se jači nego ikad", napisao je u objavi na Instagramu komičar koji od ranije boluje od lupusa.

"To je samo upala pluća, ništa što ne mogu da podnesem. Ludo je to što smo sinoć baš rasprodali koncert u Madison Square Gardenu pred hiljadama obožavatelja, a sada sam potpuno sam u malenoj bolničkoj sobi. Život je definitivno tobogan!", dodao je u opisu fotografije iz bolničkog kreveta.

Kenon ima jedanaestoro dece sa šest žena. S bivšom suprugom Marajom Keri ima blizance Morokan i Monro. Ima četveromesečnog sina Ledžendarija s manekenkom Bri Tiesi, jednomesečnu ćerku Oniks s manekenkom Lanišom Kol, kao i sinove Goldena (5), jednomesečnog Rajza i jednogodišnju ćerku Pauerful Kvin s manekenkom Britani Bel.

Nedavno je dobio ćerku s Ebi De La Rouz, s kojom od pre ima blizance Zajona i Ziliona. S Alisom Skot imao je sina Zena, ali je beba nažalost preminula prošle godine. S Alisom sada čeka svoje 12. dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: