Kaniđa ostavio ženu i dvoje dece zbog mlađe: "On živi sa prostitutkom koja ga drogira"

Među nestašnim fudbalskim zvezdama kojI su prošle kroz mnoge uspone i padove u karijeri i privatnom životu, posebnu priču ima Klaudio Kaniđa otkako je briljirao na terenu, danas 55-godišnji slavni bivši reprezentativac Argentine napadača, koji je u svom životu već dovoljno prošao na najmanje tri zajednička životna puta.

Izvor: Dnevno.hr

Sreda, 02.11.2022.

19:05

Kaniđa ostavio ženu i dvoje dece zbog mlađe:
Foto:Profimedia

Pre tri godine ovaj fudbalski velikan uživao je u privatnom životu sa suprugom Sofijom Boneli, argentinskom spisateljicom i manekenkom koja je 26 godina mlađa od njega. Bio je to veliki preokret nakon što je Kaniđa, bar u ljubavnom životu, dugo bio stabilan, sa brakom sa Marijanom Nanis, sa kojom ima troje dece.

Dva sina i jedna ćerka u dugom braku nisu mnogo značili nakon što je Kaniđa pronašao mlađu devojku. Krenuo je da izlazi sa Bonelijevom, ljubav je planula, a ubrzo su usledile optužbe njegove supruge pre nego što se brak i zvanično raspao.

'Stalno ga drogira'

Kaniđina dugogodišnja supruga nije štedela ni reč o slavnom fudbaleru nakon što je pronašao mlađu ženu. "On živi sa prostitutkom koja je zavisna od droge, a ona ga drži drogiranog po ceo dan. Oboje će završiti u zatvoru. Ne mogu da idem tamo gde on živi sa tom kurvom, zaboravi'", bile su reči Marijane Nanis o svom dugogodišnjem suprugu, koje su tada odjeknule.

Zbog jedne priče završio je na sudu

Nakon što se dugogodišnji brak raspao, Kaniđina bivša supruga optužila je samog poznatog fudbalera, i to veoma žestoko. Morao je da ide na sud u Argentini nakon što je ona dala šokantno svedočenje da ju je Kaniđa prisiljavao na seks i pretio da će je ubiti dok su još bili u braku, zajedno u hotelskoj sobi u maju 2018.

U toj priči, koja još traje, poznati fudbaler se brani svojom verzijom priče da optužbe njegove bivše supruge nisu tačne, izašao je i sa najavom da će podneti tužbu zbog lažnog izjava kojom je optužen, a kakav god bio ishod, ono kroz šta Kaniđa prolazi uklapa se u njegov životni put gde su skandali uvek blizu.

"Vukla" zbog droge

Dok je još bio u najboljim godinama, Kaniđa nije mnogo mario za sportski život. Izlasci i žurke bili su svakodnevica, a on se nije libio ni da se drogira, zbog čega je 1993. godine "popio" suspenziju od 13 meseci zbog uzimanja kokaina. Ostala je upamćena i jedna izjava koju je dao o ovom svom poroku. "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman", rekao je jednom u šali slavni argentinski fudbaler, ali se pokazalo da mu je profesija prilično skupa jer nije uspeo da pruži sve što je mogao na terenu, uprkos tome što je veliki talenat.

Pamte ga u Italiji i Škotskoj

Osim u rodnoj Argentini, Kaniđi se dobro pamti i u Italiji i Škotskoj, po nastupima u dresu Verone, Atalante i Rome u italijanskom fudbalu, a kasnije u karijeri, u Dandiju Rendžersu na škotskoj fudbalskoj sceni.

Za Argentinu je u periodu od 1987. do 2002. godine odigrao 50 utakmica, postigao 16 golova, a u periodu u kojem je legendarni Dijego Maradona mnogo dao za reprezentaciju, Kaniđa je imao šta da kaže i u delu priče u gde se događaji odvijaju van terena...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: