Mačka sa dva para ušiju postala zvezda Instagrama VIDEO

Mačka po imenu Midas rođena je s dodatnim parom ušiju na glavi. Veruje se da je ta neobična pojava rezultat recesivne mutacije gena njenih roditelja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.11.2021.

17:51

Mačka sa dva para ušiju postala zvezda Instagrama VIDEO
Foto: Printscreen Instagram

Većina crnih mačaka obično nailazi na brojne predrasude tokom udomljavanja pa najčešće dugo čekaju svoj dom pun ljubavi.

Ali ne i Midas, jer kad ju je vlasnica Kemre uzela u naručje, odmah su se sprijateljile i Kemre joj je pružila dom zauvek.

"Midasine dodatne uši nemaju uticaja na njeno ponašanje. Midas se ponaša poput normalnog razigranog mačeta. I sluh joj je sasvim normalan", kazala je Kemre za strane medije.

Dodala je da se nada kako će zanimanje za Midas pomoći da se promeni perspektiva kako bi više ljudi razmislilo o udomljavanju životinja. Mnogo je mačaka i drugih životinja u svim oblicima i veličinama koje takođe traže svoj večni dom pun ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: