Ber Grils stigao u Srbiju - snima emisiju o preživljavanju

Čuveni avanturista Ber Grils pre nekoliko dana stigao je u Srbiju. U našoj zemlji provešće nekoliko nedelja kako bi snimio svoju emisiju o načinima da se preživi u prirodi "U divljini sa Berom Grilsom".

Izvor: B92

Četvrtak, 01.07.2021.

13:55

Ber Grils stigao u Srbiju - snima emisiju o preživljavanju
Foto: Profimedia

U jednom intervjuu Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, ali i da ima još jednu želju kada je reč o našoj zemlji.

Luk Skajvoker se javio iz Beograda FOTO

"Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji", rekao je Grils u januaru 2020. godine, prenosi "Blic".

Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi

Inače, Grils je bivši marinac, otac tri sina i ponosni Britanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

260 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: