Tabu 0

06.03.2024.

19:26

Bivši igrač Splita tražio od devojke da promeni pravoslavnu veru, usledilo je neočekivano

Rumunski igrač Steliano Filip tražio je od svoje supruge Bjanke Marine da se odrekne pravoslavlja i pređe u pentakostelizam.

Autor: B92

B92
Bivši igrač Splita tražio od devojke da promeni pravoslavnu veru, usledilo je neočekivano
Profimedia

Podeli:

Bjanka ipak nije želela da se odrekne pravoslavne vere i na kraju se par razišao.

Posle okončanja braka koji je trajao sedam godina Steliano Filip upoznao je Fiviani Brinze, a u martu prošle godine i oženio. Zanimljivo, imali su samo građansko, ne i crkveno venčanje. Steliano Filip je do 2020. godine bio pravoslavac, a onda je prešao u pentakostelizam.

"Nismo se našli, pre svega zbog religije. To je bila prva prepreka između nas. Pokušala sam, ali nije išlo, ja sam pravoslavka, tako sam vaspitana. Pokušala sam da ga pratim, ali nisam mogla. Nije se naljutio, ali sam osećala da je hteo da idem njegovim putem", rekla je Bjanka Marina za "Antenu Stars".

Steliano Filip ima 29 godina i igra za klub Mezokovešd, sa koji ima ugovor do 2025. Njegova vrednost prema sajtu Transfermarkt procenjena je na 300.000 evra. U karijeru je promenio mnogo klubova - Dinamo Bukurešt, AE Larisu, Viitorul, Dunarea, Hajduk Split, Avikola, Maramureš i Banatul.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

17 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: