Tabu 7

23.04.2024.

17:43

Član britanske kraljevske porodice zvao poznatu glumicu na orgije i drogiranje

Glumica Rebel Vilson u svojim novim memoarima "Rebel Rising" tvrdi da ju je jedan član britanske kraljevske porodice jednom prilikom pozvao na orgijanje podstaknuto drogama.

Izvor: B92.net

Član britanske kraljevske porodice zvao poznatu glumicu na orgije i drogiranje
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Iako australijska glumica nije imenovala člana kraljevskog doma, ona tvrdi da je osoba muškarac i da je verovatno "petnaesta ili dvadeseta u redu za britanski tron", navodi Dejli mejl.

Pozivnicu je dobila 2014. godine, a zabava sa srednjovekovnom tematikom bila je organizovana u kući američkog milijardera nedaleko od Los Anđelesa.

"Kakva savršena prilika da nađem dečka, pomislila sam", napisala je glumica u svojoj knjizi.

Imanje je bilo ogromno, a pošto je bilo udaljeno od grada, ljudima su dodeljene sobe da tamo spavaju preko noći. 

Glumica je istakla da je u dva sata ujutru momak izašao sa velikim poslužavnikom natrpanim nečim što je ličilo na tonu slatkiša.

"Ja sam kao, 'Ooooh, je li to slatkiš?', a tip koji drži poslužavnik kaže: 'Ne, ovo je moli (MDMA)', i zbunjeno sam se okrenula scenaristi sa kojim sam razgovarala. On mi je rekao da je to za orgije koje obično počinju u to vreme sa tim stvarima", napisala je glumica.


 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: