Tabu 7

23.04.2024.

17:43

Član britanske kraljevske porodice zvao poznatu glumicu na orgije i drogiranje

Glumica Rebel Vilson u svojim novim memoarima "Rebel Rising" tvrdi da ju je jedan član britanske kraljevske porodice jednom prilikom pozvao na orgijanje podstaknuto drogama.

Izvor: B92.net

Član britanske kraljevske porodice zvao poznatu glumicu na orgije i drogiranje
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Iako australijska glumica nije imenovala člana kraljevskog doma, ona tvrdi da je osoba muškarac i da je verovatno "petnaesta ili dvadeseta u redu za britanski tron", navodi Dejli mejl.

Pozivnicu je dobila 2014. godine, a zabava sa srednjovekovnom tematikom bila je organizovana u kući američkog milijardera nedaleko od Los Anđelesa.

"Kakva savršena prilika da nađem dečka, pomislila sam", napisala je glumica u svojoj knjizi.

Imanje je bilo ogromno, a pošto je bilo udaljeno od grada, ljudima su dodeljene sobe da tamo spavaju preko noći. 

Glumica je istakla da je u dva sata ujutru momak izašao sa velikim poslužavnikom natrpanim nečim što je ličilo na tonu slatkiša.

"Ja sam kao, 'Ooooh, je li to slatkiš?', a tip koji drži poslužavnik kaže: 'Ne, ovo je moli (MDMA)', i zbunjeno sam se okrenula scenaristi sa kojim sam razgovarala. On mi je rekao da je to za orgije koje obično počinju u to vreme sa tim stvarima", napisala je glumica.


 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: