Tabu 17

06.04.2024.

8:07

Influenserka potrošila 30.000 dolara na grudi, sad plaća danak neiskustvu FOTO

Influenserka sada troši više od 500 evra mesečno na tretmane bolova u leđima.

Izvor: B92

Influenserka potrošila 30.000 dolara na grudi, sad plaća danak neiskustvu FOTO
Profimedia

Podeli:

Pejdž Vulen, koja je iz Los Anđelesa, ali sada živi u Velikoj Britaniji, kaže da je "rođena sa velikim grudima", ali navodi da je odlučila da ode pod nož kako bi ih povećala "nakon što ih je gravitacija povukla nadole".

Influenserka, koja ima skoro milion pratilaca na društvenim mrežama, ne žali zbog toga i kaže da muškarci stalno 'zure' u njena prsa, ali takođe ističe da joj veličina grudi zaista stvara probleme.

Njene grudi su sada toliko velika da se muči da pronađe odeću a pored toga, Pejdž mesečno izdvaja više od 500 evra  mesečno na kiropraktičara, akupunkturu i masaže kako uspela da umanji bolove u leđima, koji su produkt velikih grudi.

"Ono što najviše volim kod svojih velikih grudi je to što ispunjavaju košulje i haljine tako da ne moram da nosim grudnjak."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Upa Papá! (@upa.papa)

"Muškarci u prodavnici ili teretani traže moj broj ili Instagram nakon što pomno isprate kako "poskakujem" na traci za trčanje. I to prija, slagala bih kada bih rekla da nije tako. Međutim, nije lako imati ovako velike grudi. Kada nosim grudnjake, moram posebno da ih uklapam, što je veoma skupo. Imam i veoma veliki račun za kiropraktičara jer imam konstantne bolove u leđima. Čak nosim i poseban kaiš za leđa da ih držim uspravno."

Pejdž je samo jednom otišla pod nož, 2021. godine, plativši 30.000 dolara za implantate. I pored svih "problema" i troškova, ona kaže sledeće:

"Ne kajem se ni za šta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Upa Papá! (@upa.papa)

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: