Promo

19.04.2024.

13:22

Smart kupovina: Koju tehniku je najbolje kupovati u ovom periodu?

Kako se nalazimo u prelaznom periodu od proleća ka letu, vrlo česte su akcije i sezonska sniženja, a pored toga i popusti koji se odnose na tehniku i uređaje koji se najviše koriste zimi.

Izvor: Promo

Smart kupovina: Koju tehniku je najbolje kupovati u ovom periodu?
Shutterstock/fizkes

Podeli:

Zato je najbolje vreme da se obave pametne ili smart kupovine, bar onih stavki koje zahtevaju nešto veća ulaganja, a koje su potrebne svakom domu i domaćinstvu sa većim prostorijama, dvorištima i baštama. Šta je to što se nesumnjivo našlo na našem spisku?

Oprema za dvorište: Kosačice za travu

Iako je vreme uređivanja zelenih površina već počelo, dobra vest je da se kosačice za travu još uvek mogu pronaći na brojnim sniženjima kada govorimo o onim akcijama koje signaliziraju proleće i prolećnu sezonu. Nemojte čekati nikako kraj proleća za kupovinu kosačice za travu, budući da je to period kada je potražnja najveća, a to ujedno znači i da cene neće padati. Kao uređaj koji umnogome olakšava posao, kako vremenski, tako i fizički, a najbolji estetski momenat uređivanja dvorišta daje, kosačice za travu su nesumnjivo sezonska tehnika u koju treba uložiti, jer jednom kupljena trajaće i služiće dugo za stvaranje urednosti i lepote.

Kada je vreme za kupovinu inverter klime 18?

Činjenica da se inverter klime 18 koriste u većem periodu godine govori o tome da njihove cene nisu često na meti pada, već skoro pa konstantno drže isti nivo. Proleće je iz tog razloga najbolji period da se inverter klime 18 pazare i ugrade, jer se mogu pronaći na akcijskim cenama i sniženjima pred letnju sezonu, kada će njihova vrednost biti na samom maksimumu, baš kao i u zimskom periodu. Kako odgovaraju najvećem broju prostorija, bez obzira da li se radi o životnom ili poslovnom prostoru, potražnja je uvek velika što i utiče na retke akcijske prodaje koje sada jesu u toku.

U zavisnosti od proizvođača i samih performansi, za inverter klime 18 cena može imati jako veliki raspon, od više desetina hiljada dinara, pa do troduplog i većeg iznosa od tog, što znači da i najmanji popusti donose sa sobom značajnu uštedu. Ulaganjem u kvalitet, redovno servisiranje i čišćenje, inverter klime 18 predstavljaju najbolji izbor za sve vrste prostorija do 80m2, pa je ovo pravo vreme da takvo ulaganje obavite. Ali, šta je to još dobro za kupovinu u toku ovog perioda i spada u smart ulaganje?

Shutterstock/Hananeko_Studio

Obezbedite automobil: Akumulatori su dostupni sada po odličnoj ceni

Da bi kompletan automobil funkcionisao i da bi radio „kao sat“ potrebno je da ima kvalitetan i uredan akumulator, zar ne? To već svi znamo, ali je problem što se mnogi prevare pa njegovu kupovinu učine pred zimu, kada su uglavnom i najskuplji. Akumulatori po odličnoj ceni su u stvari najdostupniji u ovom trenutku. Kako u prolećnom periodu, pa i u periodu početka leta, opadne zanimanje za ovaj auto-deo i kako se njihova prodaja smanji, onda dolazimo do toga da se cena smanjuje, da se može pronaći dosta sniženja, odnosno da su dostupni akumulatori po odličnoj ceni tokom ovih toplijih meseci. U zavisnosti od toga koji model i brend su vam potrebni, razlikovaće se i iznosi koje je potrebno da se izdvoji, ali ne zaboravite da su akumulatori deo koji je najbolje nabaviti u ovom momentu.

Podeli:

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: