- PR članak -

Ozelenjavanje Novog Sada za bolju budućnost naše dece

U superćelijskoj oluji koja je zadesila Novi Sad u samo dva dana uništeno je oko 3.800 stabala. To je bio povod da se Kompanija „Dunav osiguranje“ bezmalo od prvog dana uključi u akciju ozelenjavanja. Akcija „Sadimo sada za budućnost Novog Sada" započeta je 5. decembra na Bistrici, a trajaće do 2027. godine.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Marina Bogunović, direktorka Filijale „Dunav osiguranje“ u Novom Sadu, u ime Kompanije i svih donatora koji su podržali ovu akciju istakla je da ozelenjavanje grada i učestvovanje u kampanjama ovog tipa doprinosi zdravijoj budućnosti nas i naše dece.

"Bitno je da kao društvo budemo odgovorni, jer samo tako možemo da izgradimo bolju budućnosti zajednice čiji smo stabilan oslonac. „Dunav osiguranje“ kao društveno odgovorna kompanija, u sredini u kojoj posluje, nastoji da pozitivno odgovori na potrebe pojedinaca i institucija, da materijalno i moralno pruži podršku svima kojima je pomoć neophodna. Srbija je pretrpela veliku materijalnu štetu tokom nevremena. To je bio povod da mi u „Dunav osiguranju“ počnemo da permanentno podsećamo i ukazujemo na važnost osiguranja, jer je uz polisu osiguranja lakše sanirati nastale štete", rekla je Bogunović.

Nakon superćelijske oluje, po rečima Marine Bogunović, poraslo je interesovanje za paket osiguranja domaćinstva „čuvar kuće“ i osiguranje useva.
Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada, zahvalio je kompanijama donatorima na spremnosti da se uključe u akciju i tako obezbede 18 miliona dinara.

"Danas krećemo u veliku akciju koja će trajati pet godina. Mi ćemo u narednih pet godina prosečno saditi preko 4.000 stabala godišnje i u tom periodu stvoriti daleko zeleniji Novi Sad", rekao je Đurić.

strana 1 od 5 idi na stranu