Život

Ponedeljak, 04.12.2023.

15:40

Oseti i ti WOW filling

Prelazno doba godine ume da bude vaoma izazovno i zahtevno za novine koje su potrebne kako bismo se osećali WOW! Ipak, Smoki je idealan saveznik u toj borbi, jer svojim WOW filling-om omogućava potpuno novu dimenziju uživanja.

Izvor: B92

Oseti i ti WOW filling
Foto: Promo

Bilo da volite slani ili slatki ukus, Smoki WOW možete pronaći u dve varijante – kikiriki ili čokoladni fil. Smoki WOW nije samo grickalica, već je doživljaj. Punjenje iznutra i hrskava tekstura spolja čine ovu poslasticu neodoljivom za sve generacije. Smoki je uspeo ne samo da očuva tradiciju brenda, već i da je podigne na sasvim novi nivo.
Foto: Promo
Osim toga, nova ambalaža prikazala je Smoki u do sada neviđenom, atraktivnom izdanju koji dodatno pojačava vezu sa kikirikijem, glavnom karakteristiko Smoki brenda. Kroz pola veka svog postojanja, Smoki je prošao brojne faze, ali je prepoznatljivi ukus uvek ostao isti. Danas, Smoki WOW možete da vidite i kroz potpuno drugu prizmu – novu WOW kampanju. Ona nam otvara vrata jednog novog, WOW sveta - razigranog, veselog i originalnog, gde se uživa i peva na svakom koraku i uz jedinstvenom WOW osećaj koji budi želju da ga iznova oživimo. Upečatljiva scenografija u pop art stilu zaokružila je Smoki WOW priču na najbolji način, a jedina dilema je sada KIKIRIKI ILI ČOKO FILLING?
Foto: Promo
Rešite odmah tu dilemu i budite sigurni da uz Smoki, nema greške!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: