Ljubimac -

Svi se okreću kad ih vide: Anđela iz Ćuprije ima nesvakidašnjeg kućnog ljubimca FOTO

Neobičan kućni ljubimac gimnazijalke Anđele Stojadinović iz Ćuprije privlači pažnju gde god da se sa njim pojavi. Ova mlada devojka sama je sebi za 18. rođendan kupila feretku - životinjicu koja izgledom podseća na lisicu ili tvora.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

"Mnogo volim životinje, imam ih dosta. Videla sam preko društvenih mreža i feretke i odmah sam poželela da imam jednu. Kupila sam je od jedne devojke iz Novog Sada, jer se ovde kod nas u Ćupriji baš teško nalaze. Dala sam mu ime Feliks jer je mužjak", započinje priču za RINU Andjela.

Feliks je kod Andjele oko tri meseca i za to vreme su postali prepoznatljivi u gradu. Novog člana u kući, kako kaže Anđela, svi su rado prihvatili. Ne samo porodica, već i ostali ljubimci koje ona ima.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

"Feretke su jako druželjubive, vole da provode vreme sa drugim životinjama. Ja imam još i psa, papagaja i leminge, ali i ne spajam ih mnogo sa Feliksom dok se dobro ne upoznaju. Feretke su jako radoznale, ne plaše se ničega. Feliks spava baš dugo, a kad se probudi je veoma aktivan. Voli da se kupa, a u kadi neretko gnjuri i pliva", kaže Andjela.

Zbog velike ljubavi koju ima prema životinjama, ova srednjoškolka najvaljuje da će nakon Gimnazije upisati veterinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu