Četvrtak, 19.10.2023.

21:20

Pas danima bio uz svog vlasnika u bolnici, a onda ostao napušten: Usledio neverovatan obrt VIDEO

Emotivna priča dolazi iz peruanske bolnice Karion del Kalao, gde je pas po imenu Firulais sve ganuo dok je pratio svog vlasnika, pacijenta Aristidesa Zapato Dijaza, koji se bori sa akutnom cirozom jetre. Firulais je odbio da napusti svog vlasnika, ležao je pod bolničkim krevetom i verno ga posmatrao.

Izvor: index.hr

Pas danima bio uz svog vlasnika u bolnici, a onda ostao napušten: Usledio neverovatan obrt VIDEO
Foto: Shutterstock/4 PM production

Pan Americana piše da je vlasnik primljen u veoma lošem stanju i da je doživeo nekoliko epileptičnih napada. Međutim, priča je ubrzo dobila neočekivani preokret kada je Dijaz jednog dana nestao iz bolnice, dok je pas ostao. Jedna od pacijentkinja u bolnici, Norit Mesa Čavez, rekla je da joj je, pre nego što je nestao, rekao da je "samo želeo da se brine o svom psu i da nađe nekoga ko će se brinuti o njemu". Odlučila je da mu ispuni želju, pa je putem društvenih mreža počela da traži novog vlasnika za psa. Ali kada je videla koliko se pas vezao za nju u bolnici, predomislila se i odlučila da će ga usvojiti.
"U početku sam mu tražila adekvatan dom , ali nakon što sam primetila da se Firulais donekle vezao za mene, odlučila sam da ga usvojim", rekla je ona.

Gde je nestao Firulaisov vlasnik još uvek nije poznato, a Norit tvrdi da pas i dalje pokazuje da tuguje za njim.
@normaecha ayuda! 🥹😭#perritofiel🐶🐶 #viraltiktok #like #parati #fypシ゚viral #dale❤️ #hospitalcarrion ♬ sonido original - N💜O💕R🌷I🎀T🌺H 👑 M🌻E💖Z💗A

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: